El Vendrell torna a dir: volem governs progressistes!

Amb una participació molt baixa, el 48%, El Vendrell torna a dir, volem governs progressistes!.

En una jornada marcada per les mesures de seguretat, reforçada per la gran feina desenvolupada pels empleats i empleades públiques que han estat vetllant per la seguretat dels ciutadans i ciutadanes del Vendrell, les vendrellenques i vendrellencs han tornat a dir volem governs de progrés, en haver votat majoritàriament la candidatura socialista.

Ara és temps de tornar a la política, de torna al diàleg i al compromís per millorar les condicions de vida dels catalans i catalanes, de tots, del conjunt de la societat, i en especial, de la gent que pitjor ho està passant.

Una segona lectura que podem fer és la divisió, gairebè per meitats entre independentistes i no independentistes, el que hauria de portar-nos a un escenari de diàleg entre parts, per tal de formar un govern per tots, que malauradament, si es mantenen els pactes de la por signat pels partits independentistes serà inviable, i ens condemnaria a repetir un escenari com el que hem viscut els darrers anys. Un govern d’aliança ERC i Junts x Cat, recolzat per la CUP, que ens ha portat a on estem ara mateix.

Per tant, un escenari incert en relació als pactes, que podria ser contrari a allò que els ciutadans hem expressat amb el vot: negociació, diàleg i un govern de progrés que treballi per al 100% de la ciutadania.

De moment, enhorabona als membres de les meses que han fet possible aquestes eleccions. Enhorabona al conjunt de empleats públics que tant s’han esforçat per fer d’aquesta jornada una festa de la democràcia, i agraiments a tots i totes els que ens heu donat suport al PSC, i creieu que Catalunya necessita un canvi, i que Catalunya ha de tornar.

Visca el socialisme!

Baltasar Santos

Primer Secretari PSC El Vendrell

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s