Llasat, de Primàries a candidat de Junts X cat a les autonòmiques.

Els últims plens han estat marcat per un excés de demagogia. Dic excés, per què de demagogia, el Sr Llasat, ja ha vingut fent des de l’inici de la legislatura. Però les darreres setmanes, Llasat s’havia apropat molt al Sr Mercadé, i el Sr Mercadé havia fins i tot defensat el que anomenaven «insults» al Sr Llasat quan li recordava que es comportava com Trump als EEUU, Lepen a França o Armengol al Vendrell, és a dir, sempre la culpa de tot és dels de fora, i les mesures per fer front a la crisi tracten de posar en fallida la continuitat dels serveis públics, però com que saben que no ho podem fer, ells fan campanya als mitjans per atreure un grapat de vots. Alguns pensàvem si s’havien begut l’enteniment….ens preguntàvem, però… per què aquest excés de demagògia si les municipals estan encara molt lluny?. Resulta que no s’havien begut l’enteniment ni pensaven en les municipals, ni tan sols els importa el comerç i l’hosteleria. Només els importa continuar governant a Catalunya, sigui com sigui.

Efectivament, ara hem conegut la resposta. El Sr Mercadé i, sobretot el Sr Llasat han començat la campanya electoral, defensant «els colors» de Junts x Cat, i volen distanciar-se del seu principal competidor, ERC. Però, Sr Llasat, ara en la campanya a la Generalitat, si us plau, no demani que la Generalitat baixi el 100% d’impostos, per què els necessitem per fer hospitals, CAPS, instituts, infraestructures, és a dir, tot això que es paga amb els diners dels impostos. Demani, més aviat que es tirin enrera totes les privatitzacions que el seu partit (puc dir ja el seu partit?) ha fet durant els últims 10 anys de la ma dels Presidents Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra,

Aprofiti per demanar ara, als seus, que, si us plau, ajudin la hosteleria i el comerç, per què això si que ho porten vostès, però de pas, exigeixi també la reversió de les retallades, i en legitíssim acte de defensar un major autogovern, no s’oblidi que les competències s’exerceixen posant-hi calers, no portant a la ruina les administracions per privatitzar.

Sr Llasat i Sr Mercade, dins unes setmanes tindrem el debat de pressupostos, el que ens agradaria que puguèssin fer alguna aportació que no fos in voce, i que no obeís a cap altre interés que la millora del vendrell i amb propostes de govern que és al que vostè legitímament aspira a ser a la Generalitat.

I als votants de Junts x Cat que estiguin farts de tanta farsa, aquells menys radicals, aquells que provenen de l’antiga Convergència Socialista, o els que s’alineen amb postures catalanistes, moderades, de major autogovern, però sense trencar amb res, home, que reconsiderin el seu vot en les properes eleccions del febrer, i fins i tot, m’atreveixo a demanar el vot per Miquel Iceta, com a millor garantia de futur per a Catalunya, i per les catalanes i catalans.

Baltasar Santos

Primer Secretari PSC El Vendrell

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s