Contacte amb Serveis social del Consell Comarcal

ccomarcalL’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Penedès recorda que, malgrat no es pot realitzar l’atenció directa, el personal tècnic del Departament continua treballant per la ciutadania

Tots els tràmits urgents s’intenten resoldre amb diligència via telefònica i/o electrònica. Totes les trucades i correus electrònics es deriven als professionals referents que treballen des de casa i, aquests, es posen en contacte amb el ciutadà.

Els serveis d’ajuda a domicili de les persones més vulnerables (grans i soles), s’està realitzant, estem fent el seguiment de les situacions del risc d’infància, i de les famílies més vulnerables.

Són moments difícils però no tenim cap dubte que amb determinació, esforç, voluntat i seny ens en sortirem. Anirem adaptant els procediments de treball segons com vagin evolucionant les circumstàncies, i segons les indicacions del Govern Espanyol i del govern de la Generalitat, demanem comprensió de tothom.

Per això els nostres telèfons continuen actius de dilluns a divendres de les 9 a les 2 del matí:

  • 977 157 177 Departament de Serveis Socials, SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) i temes relacionats amb la violència de gènere i Immigració.

  • 977 157 158 Informació infància risc

I, les 24 hores del dia, tenim les següents bústies de correu electrònic per atendre totes les demandes:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s