El Vendrell: Primer (i únic) municipi en fer gratuïta l’educació 0-3 anys

El Vendrell serà el primer municipi en impulsar la gratuïtat del I-1 (P1) a les escoles Bressol. Primer municipi!…i sembla ser que l’únic municipi a tota Catalunya. Que totes les famílies (sense distinció de renda) puguin portar al seu infant a l’escola bressol, és una bona notícia per les famílies, per als infants i per avançar cap una educació complerta (a partir dels 0 anys), gratuïta i universal. Olé el Vendrell!

Per les famílies per què la gratuitat de l’escola bressol els hi suposarà un estalvi mitjà de 1300€ l’any. Per aquelles famílies que no s’ho podien permetre, ara ja podran escolaritzar els infants de forma gratuita. A més, la mesura tot i que el seu impacte més directe és en l’educació dels nens, també afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral.

Per als infants per què el seu procés de socialització i aprenentatge a les escoles bressol no estarà influit pels diners dels pares.

Per l’educació, per què és bona notícia que la concepció d’una educació al llarg de la vida, que abasti el període 0-3 anys, sigui gratuita i universal.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s