Per la millora de la sanitat pública al Baix Penedès

Companyes i companys del PSC del Vendrell i del conjunt del Baix Penedès

Els socialistes del Baix Penedès hem estat presents en data 16 de febrer a la concentració convocada per la representació sindical de l’hospital comarcal del Vendrell. Donem suport a la lluita dels treballadors/es en relació a les seves justes reivindicacions i exigim que la Generalitat inverteixi en l’ampliació de l’hospital, i augmenti la dotació de personal sanitari i no sanitari per tal d’eliminar llistes d’espera, i recuperar una atenció sanitària de qualitat.

Des de fa 10 anys, els diferents governs de la Generalitat han anat retallant els pressupostos i servei que es presta a la ciutadania, i que només ha afavorit a les empreses privades que presten serveis de salut. En aquest moment és necessari ampliar l’hospital i millorar els serveis de salut tant en atenció primària, com a l’atenció hospitalària així com els serveis de salut mental al Baix Penedès.

Els socialistes sempre hem estat defensors de la sanitat pública, la de totes i tots, i en aquesta lluita col.lectiva ens unim amb els professionals de la salut i amb les persones usuàries i ens comprometem a continuar lluitant per millorar el nostres serveis de salut pública.

El Baix Penedès existeix!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s