El Partit Socialista guanya la majoria absoluta a Portugal

El poble portuguès s’ha pronunciat amb claredat i saviesa. I no és la primera vegada que ho fa. Ahir, el poble de Portugal ha dit que no vol dretes al Govern.

Efectivament, el socialista António Costa ha guanyat les eleccions a Portugal amb una majoria absoluta, que es pot considerar històrica donat que és la segona vegada que el socialisme aconsegueix superar els 116 escons, la barrera de la majoria absoluta en una Cambra de 230.

Sense comparar un fet amb un altre, l’abril del 1975, mentre el dictador espanyol moria (l’abril ja malalt) al llit; tranquil·lament i impune dels seus crims, a Portugal es produïa la Revolució dels Clavells. No hi ha casualitats, almenys no en política. Els portuguesos i portugueses ens van donar una lliçó molt gran el 1975, ahir han donat una nova demostració de maduresa política.

Segons Antonio Costa, el triomf dels socialistes ha estat possible gràcies a que «molts portuguesos de diferents idees s’han juntat amb els socialistes per què entenen que en aquest moment és l´únic partit que pot garantir les condicions d’estabilitat».

Enhorabona Portugal!

Visca Portugal socialista!.

Baltasar Santos

Primer Secretari PSC El Vendrell

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s