El Baix Penedès existeix!

El passat 27 d’octubre va tenir lloc la primera reunió de la Taula pel Baix Penedès amb la presentació d’un memorial de greuges i la demanda imperiosa d’un pla de xoc contra l’atur, l’ampliació de l’Hospital Comarcal, un Pla de reindustrialització a la comarca, més bombers, més places de residències, reducció dels peatges de la C-32, millora del servei de rodalies, la creació d’una targeta de transport T-Penedès, entre d’altres mesures.

La unanimitat dels 14 alcaldes de la Comarca davant de les demandes és un factor clau per forçar el govern de la Generalitat a incloure partides concretes als propers pressupostos de 2022, i sobretot, l’exigència d’un ferm compromís d’execució d’aquestes mesures.

Igualment, aquesta unanimitat del territori és el símptoma més evident de la deixadesa amb que els governs de la Generalitat han tractat als baixpenedesencs durant la última dècada. Ja n’hi ha prou: El Baix Penedès existeix. Aquest va ser la crida unànim dels alcaldes del Baix Penedès el passat 20 de setembre de 2021 a la Generalitat.

Unanimitat dels 14 alcaldes/ses del Baix Penedès davant el Palau de la Generalitat, el 20-09-21

Baltasar Santos

Primer Secretari PSC El Vendrell

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s