14 F . El dia del canvi a Catalunya

Avui 22 d’octubre s’ha publicat al DOGC la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya per al proper 14 de febrer. La campanya començarà el dia 29 de gener, i estarà marcada per la pandèmia, amb més presència a les xarxes socials i menys actes presencials, que en tot cas hauran de respectar les normes que estableix el PROCICAT: inscripció prèvia, distància de seguretat, mascaretes, gel hidroalcohòlic….

Des del punt de vista polític, el 14 de febrer pot ser el dia en que es produeixi el canvi que Catalunya, i els catalans i catalanes necessitem, per posar fi a una dècada nefasta pels interessos de la ciutadania, Una dècada governada pels partits del «procés» en la que s’han produit les majors retallades dels serveis públics de la història. i que ha fet augmentar la desigualtat entre catalans.

La dècada perduda toca al seu fi. Catalunya no es pot permetre continuar perdent indústria que garanteix llocs de treball. Catalunya no es pot permetre perdre més oportunitats com la instal.lació de l’agència europea del medicament. Catalunya no es pot permetre tenir un sistema sanitari públic, retallat i insuficient per atendre les necessitats de salut dels catalans.

I si Catalunya necessita posar fi a la dècada de les retallades del procés, Tarragona i el Baix Penedès ho necessitem encara més. Les inversions de la Generalitat a les comarques tarragonines han estat rebaixades, any enrera any, en benefici de les inversions a Girona.

El Baix Penedès necessita amb urgència un pla de xoc per la industrialització i la cohesió social. Un pla de xoc que s’ha de fer realitat amb la posada en marxa de la Taula del Baix Penedès, defensada al Parlament per la companya socialista Rosa M Ibarra, que tornarà a encapçalar la candidatura del PSC a Tarragona, i que es va aprovar al Parlament, però no s’ha convocat cap reunió.

Necessitem un govern que governi per tots. O procés o PSC. aquesta és la decisió que els ciutadans haurem de prendre el 14 de febrer.

Catalunya, Tarragona i el Baix Penedès necessitem un canvi.

Baltasar Santos Fernández

Primer Secretari PSC El Vendrell.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s