Homenatge a la II República

republica

Avuí, diumenge 14 d’abril, commemorem la proclamació de la II República l’ay 1931. Ho fem, com sempre hem fet els socialistes vendrellencs, davant de la fossa comú del cementiri de El Vendrell a on estan enterrats alguns de mil.lers d’homes i dones que van lluitar i morir defensant els valors republicans.

Avuí, diumenge 14 d’abril volem retre aquest homenatge reafirmant el compromís dels socialistes en la defensa dels valors republicans que es concreten en:

  • en la recuperació i millora dels drets socials, com ara l’educació, la sanitat, les pensions i els ajuts a la dependència,
  • en la recuperació de la memòria històrica, eliminant els monuments al dictador, donant sepultura digna als mil.lers de republicans que avui estan encara en fosses comuns no identificades.
  • La defensa de les llibertats individuals i col.lectives.
  • Una reforma constitucional federal, que reconegui la plurinacionalitat de l’estat espanyol, que garanteixi un espai comú de convivència entre els pobles, i que millori l’autogovern de Catalunya.

Avui 14 d’abril, els socialistes vendrellencs renovem el nostre compromís amb la república, i demanem a tothom que comparteixi aquests valors que el 28 d’abril no es quedi a casa, i vagir a votar.

Fem que passi!. Votem Pedro Sánchez

Baltasar Santos

Primer Secretari PSC El Vendrell

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s