Feder

El Vendrell transformarà el centre de Coma-ruga gràcies a una subvenció del fons FEDER

L’Ajuntament del Vendrell ha rebut bones notícies en relació a la subvenció que esperava del fons europeu FEDER. La Generalitat ha atorgat la subvenció al projecte presentat pel consistori que consisteix a transformar urbanísticament el centre de Coma-ruga. D’aquesta manera, entre aquest 2017 i el 2020 s’invertiran 2,3 milions d’euros pe donar una nova imatge a l’àmbit comprès entre la plaça dels Germans Trillas, el parc Tabaris i l’estany. El 50% de la inversió provindrà del fons FEDER i l’altre 50%, del mateix Ajuntament.

L’alcalde del municipi, Martí Carnicer, no ha amagat l’alegria per haver rebut aquesta esperada subvenció, que té l’objectiu de potenciar «la centralitat de Coma-ruga i dotar la zona d’un major atractiu turístic», a més de fer-ho més agradable pels residents del barri marítim. El regidor d’Urbanisme, Josep Mercadé, ha destacat que l’Ajuntament vol fer amb aquest projecte que el centre de Coma-ruga sigui «un punt de trobada, amb més espais verds i més zones per la gent». Entre les actuacions previstes hi ha la rehabilitació de l’edifici de les antigues piscines perquè sigui un nou espai multifuncional, la conversió dels espais exteriors del Tabaris en un parc urbà i la restauració de diferents elements deteriorats del llac.

El projecte definitiu, però, encara s’ha de concretar amb un procés participatiu que el consistori vol començar al més ràpidament possible, segons el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez. L’ideal pel govern local seria començar aquesta important transformació urbanística després d’aquest estiu, tot i que el període de temps per desenvolupar-la és fins al 2020. Des del consistori han apuntat que el projecte no inclou, de moment, cap acció a l’edifici de l’antic cinema Brisamar. El Vendrell també espera el resultat de la convocatòria per obtenir la subvenció del fons EDUSI, que hauria d’arribar abans de l’estiu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s